زولبیا و بامیه چطور باعث سکته قلبی می شوند؟

به گزارش وبلاگ وردپرس پارسی، باشگاه خبرنگاران/ بر اساس تحقیقاتی که دانشمندان ارائه کرده اند، روزه داری در ماه مبارک رمضان می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدن شود. اما یکی از نکات مهم برای سلامت بدن، داشتن رژیم غذایی مناسب در وعده های سحر و افطار است.

زولبیا و بامیه چطور باعث سکته قلبی می شوند؟

برخی افراد با افراط در خوردن مواد مضر به ویژه شیرینی جات در وعده های غذایی افطار و سحر، نه تنها به بدن خود کمک نمی کنند، بلکه باعث به خطر افتادن سلامت خود می شوند.

فرزانه خدایی منش، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: زولبیا و بامیه یکی از خوراکی های محبوب و در عین حال پر ضرر در ماه مبارک رمضان است که مصرف آن در بین مردم مخصوصا روزه داران رواج دارد. زولبیا از موادی نظیر نشاسته، شکر فراوان و ماست تهیه شده که در روغن سرخ و در شیره غوطه ور می شود که با مصرف آن چیزی جز کالری زیاد وارد بدنمان نکرده ایم.

افزایش ناگهانی قند خون با مصرف زولبیا و بامیه

او اضافه نمود: این موارد درباره بامیه نیز صدق می کند. قند موجود در زولبیا و بامیه بسیار بالا بوده و حاوی قند ساده است که به سرعت شکسته شده و وارد سلول های بدن می شود در نتیجه باعث افزایش ناگهانی قند خون و انسولین در بدن می شود.

منبع: همگردی

به "زولبیا و بامیه چطور باعث سکته قلبی می شوند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زولبیا و بامیه چطور باعث سکته قلبی می شوند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید